Frame Film er et filmselskap som jobber med filming, redigering og generell filmproduksjon innen mange ulike filmsjangre. Vi tar prosessen fra A til Å, og ferdigstiller konkrete oppdrag innen nødvendige tidsrammer. Vi arbeider innen et bredt spekter av filmrelaterte områder, og er ikke redde for utfordringer. Nedenfor kan du lese mer om nøyaktig hva vi gjør.

Reklame

Vi jobber med idèarbeid, planlegging, filming og etterarbeid innen reklame. Etter mange oppdrag av denne typen, har vi innarbeideteffektive rutiner. Vi kan også bistå andre selskaper i deres produksjon av reklame, med f.eks. kameraoperatører til filmcrew, redigering, eller selvstendige filmopptak fra fjerne steder.

Event

Vi kan være med på større eventer live, som f.eks. idrettsarrangementer, konserter eller teaterforestillinger. Som kameraoperatører, og med regiansvar, kan vi på stedet levere underholdning til folkemassene.

Dokumentar

Vi kan produsere dokumentarfilm, og har vi har jobbet mye innen denne sjangeren tidligere. Vi intervjuer, dekker hendelser og ferdigstiller dokumentarer.

Informasjonsfilm

Ved behov for informasjonsfilm, til f.eks. internt bruk for ansatte, kan vi ta på oss hele denne prosessen.

Reportasje

Fiksjon

Vi har planer om å produsere kortfilm selv, og kan også ta på oss dette som oppdrag for andre.

Musikkvideo

Etterarbeid

Vi tar for oss klipping, fargekorrigering, grading, lydarbeid og ferdigstilling. Vi redigerer våre egne produksjoner, men har du filmklipp og behov for å få dem redigert, kan vi også ta på oss dette. Med vårt utstyr kan vi eksportere til en rekke distribusjonsformater, inkl. TV, kino og nett.

Film-Crew

Frame Film kan bistå arrangementer og større produksjoner med kameraoperatører. Med erfaring med mange typer utstyr, har vi kapasitet til å lære oss nye metoder. Har du en produksjon på gang, men mangler fullstendig crew, kan du kontakte oss.

Arbeidsflyt

Idéarbeid: Vi jobber mye med forarbeid.

Leie: Vi kan leie bedre utstyr ved behov, for å oppnå ønsket kvalitet.

Programvare: Vi benytter oss hovedsakelig av Adobe-programvare.